4 aprilie 2012

Jucarii

Azi am scos nasul din casă şi dumnealui a detectat fix în drum (fără abateri vinovate deci) un mic magazinel cu de toate. Şi ce-am găsit eu acolo? Nişte chestii pe care mă întreb unde o să le mai pun? Jucării, jucării, jucării.Jucării? Recuzită serioasă! Pe lângă mult doritele "forme" pentru cupcakes / brioşe / muffins m-am mai pricopsit şi cu un set de unelte pentru chinuit talentul - câteva forme drăgălaşe (am iepuraşi da?), nişte chestii pentru modelat aluatul şi o pensulă. Oooohhh - de asta chiar aveam nevoie! Şi două şervete din lemn de bambus - asta chiar sună funny, nu-i aşa? Cum le zice de fapt?

Mă întreb dacă toţi blogării de bucătăreală cumpără tot felul de chestiuţe pe care n-aş putea să le numesc utile ci doar fotogenice. Deşi am promis că nu încep să ronţăi bănuţii în scop de blogăreală - mai nou, când ies la cumpărături, altă treabă n-am  decât să trag concluzii gen: Moama ce bine ar arată şervetul ăsta lângă bolul crem!!! În curând va fi imperios necesar să mă extind cu rafturile pe acoperiş.

Yupp! Go out (de fapt în bucătărie) and play!

  

7 comentarii:

 1. Si eu am problema de genul.Vreau sa cumpar tot ce gasesc,asa ca stai linistita,stiu ce spui.Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acum, de pilda, mi-a ramas gandul la doua boluri pentru supa, cu capac - super dragute, vernil cu negru. Deci sunt pe drumul cel bun. :-)
   Multumesc pentru comentariu. Numai bine si tie.

   Ștergere
 2. dap....e generala chestia! toti blogarii dau economiile pe lucrusoare inutile~! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Arta cere sacrificii. :-)
   Merci pentru comentariu. O seara buna.

   Ștergere
 3. Esti pe drumul cel bun! Asa fac toti. Crede-ma!
  Sa vezi cand o sa primesti de la prieteni cate o farfurie sau un bol ce fericita o sa fii!
  PS Decupatoarele sunt dementiale. Le-as fi cumparat instant desi am o cutie mare plina.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si mie imi plac. Abia astept sa le folosesc. Cand ma intorc din vacanta am planuri mari cu ele.

   Ștergere
 4. Faine sunt toate! Si eu am aceeasi problema... dar e pe etape.. acum de ex. sunt pornita pe castronele/boluri si tot ce este inrudit :), mai inainte am fost cu cescute, iar cu ustensilele sunt mereu!! Tot felul de .. "de astea chiar nu am!" (asa le zice al meu)!

  RăspundețiȘtergere