8 noiembrie 2016

Pasta de fasole uscata

Din capitolul retete simple - here's another one, darlings. Pasta - or should I say pasteta (ca sa sune mai smecher, of course - dar n-are nicio legatura) - de practic fasole. :)


 

Cum devine chestiuneaaaa ..... Pai se ia o cutie de fasolica uscata already fiarta, asta daca nu cumva sunteti super gospodine si o fierbeti voi singurele. Se scurge lichidul, se clateste si - again - se scurge bine bine de apa. Cu furculita (pentru ca mi-e lene sa spal instrumente aditionale) zdrobesc boabele si amestec treptat cu ulei, zeama de lamaie si sare. Gustati, gustati si iar gustati pana e pur si simplu magnifica. Atentie cu sarea aia, da? You know the rule: de adaugat mai adaugi, dar de scos ... not possible.
 
Am dat si peste denumirea de icre de fasole which I totally dislike. Pe bune? De unde pana unde ...
 
Ia te uita ce usor am scapat pentru azi la capitolul - ce mai mancam si noi diseara. Pam pam!
 

Din categoria Aperitive:

Tortilla - omleta cu cartofi
Guacamole
Cremă de brânză cu verdețuri
Bruschete cu anşoa, mozzarella şi roşii cherry
Pastă de pește
Pastă de fasole roșie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu