Mister B, ia mîna!!!
All we need (is love, of course şi în plus) nişte untuleţ, o conservă de sardine, sare, piper, ceapă.
Am tras cu ochiul prin vecini şi am văzut că eu fac pasta asta cam după ureche. În sensul că pun mult mai puţin unt. Însă pentru că dispare destul de repede, nu mă încântă ideea să mâncăm atât de mult unt dintr-o suflare.
Mie îmi place să scot untul rece din frigider, îl tai bucăţele şi îl frec într-un castron cu o lingură de lemn. Iese apa din el.
Pastă de peşte |
Când e moale, scurg sardinele de ulei, suc propriu, whatever, şi le sfărâm bine cu furculiţa.
Pastă de peşte |
Pun sare, piper şi ar trebui să pun şi ceapa rasă fin dacă nu aş înregistra ameninţări gen - Eu nu mă ating dacă pui ceapă. Mister B e inamicul declarat al cepei crude în salăţi, motiv pentru care salata orientală e strictly forbidden în bucătăria noastră.
Pastă de peşte |
În secţiunea Aperitive:
super bunnnn
RăspundețiȘtergere