I'm in love with roşii Cherry. Arată atât de bine în poze şi mai sunt şi ashea de fancy! :-) Mai nou mi-a răsărit că astea ar fi ultimele roşii cu gust din ţara asta. Decât că sunt scumpeeeeee aşa că nu aruncăm cu banii aiurea toată ziua bună ziua, da? Dar când şi când o mlădiţă acolo merge - mai cu seamă că sunt uşoare de tot la cântar.
Bruschete cu ansoa, mozzarela şi roşii cherry |
Bun! Acum că le-am lăudat pe fetele astea de le-au mers fulgii să spun şi ce-am făcut cu dânsele. Şi anume - le-am mâncat. Într-un mare fel - nu oricum. Cu un file de anşoa alături şi o feliuţă de mozzarela. Evident - faza cu prăjitul pâinicii şi frecatul cu un căţel de usturoi - is a must! Că altfel de ce le-ar mai spune bruschete buclucaşelor aici de faţă?
Bruschete cu ansoa, mozzarela şi roşii cherry |
Şi-am făcut şi un sosuleţ mititel din ulei de măslinuţe, o frunzuliţă de tarhon, nişte suc de limeta (altă mare dragoste de dată mai recentă), sare, piper şi nişte ardei iute tocat cât poate subsemnata de fin. Şi cine nu se apucă de gătit pe jumătate adormită nu face ca isteaţa aici de faţă care s-a găsit să se şteargă la ochi fix după ce l-a tocat pe cel mai iuţilă dintre ardei. Mai mai să nu mai nimeresc butoanele lui Fuji să fac şi io nişte poze cu care să mă dau mare pe aici.
Bruschete cu ansoa, mozzarela şi roşii cherry |
Bună papa! Bună bună bună! S-au combinat aşa de bine toate gusturile astea că după ce am ras ce vedeţi în poză dimpreuna cu puiu, of course, am mai făcut un rând - că doar alea 4 cireşe de alături de farfurie ce păzeau? Cu mozza stăteam mai slab că nu ştiu cum am reuşit de am cumpărat cea mai mică bucată de mozzarela din lume!
Bruschete cu ansoa, mozzarela şi roşii cherry |
Din categoria Aperitive:
Imi plac mult, mult de tot.
RăspundețiȘtergereSa ai weekend fain.
Multumesc frumos! O seara frumoasa!
ȘtergereSi mie imi plac mult de tot rosiile cherry, am totdeauna in frigider ca doar se cultiva la doi pasi.
RăspundețiȘtergereArata minunat, atat de simpla bruschetta asta, dar atat de gustoasa!
Da - chiar simpla, dar gustul intens al pestiulinului se combina atat de bine cu consistenta mozzarelei si cu gustul delicat al rosioarelor.
Ștergerebun de tot! pup
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos. Pup!
ȘtergereApetinsat, simplu si bun.
RăspundețiȘtergerePapele simple, usor si rapid de facut sunt preferatele mele. Multumesc pentru comentariu. Te mai astept cu drag.
ȘtergereIti ofer cu drag un premiu care te asteapta sa-l ridici de pe blogul meu!pup!
RăspundețiȘtergereUn premiuuuuuu!!!! Iti multumesc frumos si te rog sa ma ierti ca am intarziat atat de mult! Multumesc mult de tot ca te-ai gandit la mine!
ȘtergereMa gandesc si-mi pregatesc si eu raspunsul. Foarte draguta ideea!
ȘtergereFunny rau postul tau.
RăspundețiȘtergereZici ca rosiile din Romania (imi dau si eu cu presupusul ca este Romania :)) nu pre au gust... nu le-ai incercat pe astea cu gust si textura de plastic din alimentarele de pe linga ine :)
Vara trecuta am patimit mult pe tema asta. :-) Am luat de n ori rosii de la piata, coapte doar la exterior si fara gust. :-( Vara asta a inceput promitator cu niste rosioare buuune si zemoase. Sper sa o tinem tot asa!
ȘtergereFoarte bine arata bruschetele tale, imi plac mult mult. Ai retete foarte frumoase aici pe blog, felicitari! Si pozele imi plac foarte mult! Te invit si la mine cand faci o pauza :)
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos pentru aprecieri. Te-am vizitat cu mare placere. Ai un blog foarte frumos si retete delicioase! Te mai astept cu drag!
ȘtergereO combinatie perfecta!
RăspundețiȘtergereMerci frumos. Nici nu ma asteptam sa se potriveasca atat de bine.
ȘtergereBun-bun! Mi-ar place sa ma "trezeasca" (si la propriu si la figurat) si pe mine cineva cu o portie de bruschete din astea, ca ale tale!
RăspundețiȘtergereImi aduci aminte de diminetile cand ma trezea mami cu ceai si sandwich-uri ... Mmmm, ce bine-i sa fi mic. O seara frumoasa, Gabriela.
Ștergere